Nieuws Limburg Hasseltse ondernemer wint zilver op wereldkampioenschap

Hasseltse ondernemer wint zilver op wereldkampioenschap

Hasseltse ondernemer wint zilver op wereldkampioenschap

Katerina Litynska, oprichter en zaakvoerder van schoonheidssalon Mega Beauty in Hasselt, heeft als Benelux-kampioen in het aanbrengen van permanente make-up, deelgenomen aan het wereldkampioenschap in Turkije. Ze behaalde er een prachtige tweede plaats.

“Eind juli vond in Den Haag het kampioenschap WULOP (World Universal League of Permanent Make-Up) voor de Benelux plaats”, vertelt Katerina. “Ik behaalde er de eerste plaats en mocht daardoor meteen naar het wereldkampioenschap in Antalya. Het was voor het eerst dat er iemand uit België aan deze finale mocht deelnemen.”

Afgelopen maandag mocht Katerina zich meten met de wereldtop. “Na een spannende strijd ben ik uiteindelijk op de tweede plaats beland. Een prestatie waar ik heel fier op ben. Het zijn dus niet alleen de Olympische atleten die België op het podium brengen dezer dagen, maar ook Limburgse ondernemers!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.