Vanbreda Risk & Benefits neemt verzekeringskantoor Simplex Employee Benefits over kopie

Hasselts verzekeringskantoor onder grotere koepel

Het Hasseltse verzekeringskantoor Simplex Employee Benefits Insurance van zaakvoerders Bob Daenen en Miek Debusschere, is overgenomen door Vanbreda Risk & Benefits.

Simplex is gespecialiseerd in employee benefits en actuariële consultancy. Een niche, waar het Limburgse kantoor een jarenlange expertise in opgebouwd heeft. Evelyne Lauwers, Director Employee Benefits bij Vanbreda, legt uit: “De jarenlange ervaring van Simplex uniek in de markt. Zaakvoerders Bob Daenen en Miek Debusschere beheren een mooie klantenportefeuille van zelfstandigen, kmo’s en grote ondernemingen. Naast de klassieke personeelsverzekeringen (pensioen, overlijden, hospitalisatie, invaliditeit en ongevallen) worden ook de persoonlijke en financiële risico’s van bestuurders en hun ondernemingen afgedekt. We zien duidelijke synergieën tussen onze organisaties en onze cliënten en zijn ervan overtuigd dat we onze dienstverlening dankzij deze samenwerking naar een hoger niveau kunnen tillen. Beide zaakvoerders blijven aan boord van Vanbreda Simplex en zullen ook in de toekomst een sleutelrol opnemen.”

Bob Daenen is eveneens content: “Voor ons is dit een opportuniteit om verder te groeien, in expertise, technologische innovaties en draagkracht bij verzekeraars. We zullen onze klanten nog beter kunnen bedienen dankzij de samenwerking met Vanbreda. We hebben vertrouwen in deze volgende stap en verzekeren hiermee de continuïteit van onze organisatie op lange termijn.”