Nieuws Limburg Hasseltse BH-fabrikant strikt ex-Miss België

Hasseltse BH-fabrikant strikt ex-Miss België

Hasseltse BH-fabrikant strikt ex-Miss België

De Hasseltse fabrikant en verdeler van de fameuze borstvoedings-BH Mammae, heeft ex-Miss België Annelien Coorevits kunnen strikken voor een nieuwe reclamecampagne.

Annelien Coorevits met baby.

Annelien Coorevits met baby.

De vrouw van Anderlecht-voetballer Olivier Deschacht (zo komt ook deze club nog eens in het nieuws…) beviel op 8 april jongstleden van een dochter Elena. Ze vertelt geen seconde getwijfeld te hebben toen Mammae haar contacteerde: “Elke vrouw kan na haar bevalling een oppepper gebruiken. Met Mammae straal je klasse uit en dat wil toch elke mama? Ik wil me niet thuis verstoppen maar overal kunnen voeden. Als BV word je meer geviseerd, dus het is geweldig dat Mammae je borsten bedekt, hierdoor voel ik mij overal op mijn gemak. Een geweldige uitvinding.”

Mammae is het bedrijf van 2 Limburgse vriendinnen dat bekend geworden is door het VRT-programma De Bedenkers (VRT). Ook andere BV’s, zoals Tanja Dexters, Ann Van Elsen, Tia Hellebaut, of Siska Schoeters maken gebruik van deze Limburgse uitvinding.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.