Nieuws Limburg Hasseltse horeca zet overschot te koop

Hasseltse horeca zet overschot te koop

Hasseltse horeca zet overschot te koop

Hasseltse horeca-iconen Versuz, HasHotel en The Century ruimen samen hun magazijnen op en verkopen unieke objecten via een online veiling.

De medewerkers van de nog steeds gesloten discotheek Versuz en de Moosebars, doken eind vorig jaar in de magazijnen voor een grote opruimactie. Meer dan 663 spullen werden via een online veiling te koop aangeboden en brachten ruim 100.000 euro op. Door het grote succes plant Versuz nu ook een tweede verkoop van spullen.

Hiervoor worden ze vervoegd door het trendy HasHotel en het bekende hotel-restaurant The Century van ondernemer Dimitri Beckers. Ook zij maakten van de verplichte sluiting gebruik om hun voorraden en magazijnen grondig op te ruimen. Het resultaat is een veiling met enkele opvallende items zoals elektrische golfkarretjes, een authentieke ijskar en zelfs een speedboot.

Ook deze veiling wordt georganiseerd door veilinghuis Troostwijk. Bieden kan vanaf woensdag 13 januari om 17uur, en dat via deze link.

Reageer op dit bericht

Reacties

Antonine S. 2021-01-14 16:46:27

Golfkar interesseert mij wel

Gerelateerde berichten

Genk
Genk

Force Majeure forceert de doorbraak

Force Majeure, de eerste volledig alcoholvrije brouwerij van België, heeft een contract afgesloten met Weynants, een belangrijke verdeler van trappistenbieren.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.