Nieuws Limburg Hasseltse ondernemer maakt kookboek met Cara Pils

Hasseltse ondernemer maakt kookboek met Cara Pils

Hasseltse ondernemer maakt kookboek met Cara Pils

De jonge Hasseltse ondernemer én arts in opleiding Dorian Coppenrath heeft een opmerkelijk kookboek gemaakt. Er staan alleen recepten in waarbij Cara Pils, het goedkope huismerk van Colruyt, in verwerkt zit.

Het lijkt wel een vroege 1 aprilgrap, maar toch is het echt… Van een ontbijtje met Cara-brood tot een hemelse pasta Cara-bonara: Dorian Coppenrath heeft er telkens een flinke scheut van het pilsbier aan toegevoegd. De 26 recepten in zijn boek zijn zorgvuldig bedacht, uitgeprobeerd en bijgesteld, zodat het culinaire niveau echt top kan genoemd worden. “Ik ben er zeker van dat Cara-liefhebbers dankzij mijn kookboek het biertje nog meer zullen appreciëren en de vrijheid krijgen om er lekker creatief mee bezig te zijn”, aldus de arts in opleiding. “Al geloof ik dat ik met dit boek ook non-believers over de streep kan trekken. Niets beter dan een simpele en budgetvriendelijke ‘chili con Cara’, toch?” Er zijn ook probeersels die het boek niet hebben gehaald. “Klopt, mijn soep met Cara was bijvoorbeeld niet te fretten…”

Dorian stapte zelf in het voorjaar van 2021 naar Colruyt Group met het idee om een kookboek te verzinnen rond het pilsmerk. Een prettig gestoord idee, dat enthousiast onthaald werd. Colruyt Group bood graag een helpende hand om het boek te ontwikkelen, vorm te geven, te drukken en uiteindelijk ook op de markt te brengen. Het kookboek, waarvan 1000 exemplaren gedrukt werden, is te bestellen via deze link en kost 14,95 euro, exclusief verzendkosten. Er zit ook een bon bij voor 24 gratis blikjes Cara…

Reageer op dit bericht

Reacties

Elslander G. 2021-12-21 22:23:17

Recepten uit een bestaan kookboek met een beetje carapils,ga er ook een schrijven met Brugse zot % percent alcohol

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.