Nieuws Limburg Hasseltse ondernemer overleden na verkeersongeval

Hasseltse ondernemer overleden na verkeersongeval

Hasseltse ondernemer overleden na verkeersongeval

John Claes, zaakvoerder van De Slotendokter in Hasselt, is om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Nederland. De camper die hij bestuurde werd aangereden door een tram. Dat schrijft Het Belang van Limburg op basis van buitenlandse berichtgeving.

John Claes was in Nederland met zijn vrouw en zoontje van 5 jaar. Op een gevaarlijk kruispunt in Utrecht botste een tram tegen de camper die Claes bestuurde. Hij overleefde de klap niet. Zijn vrouw en zoontje raakten gewond.

Claes was een flamboyante ondernemer die af en toe uitpakte met een gewaagde marketingstunt. Zo kocht hij in 2015 een snelle sportwagen als bedrijfsvoertuig, om zijn klanten sneller te kunnen bedienen. Later dat jaar haalde hij zich de woede van toenmalig burgemeester Hilde Claes op de nek toen hij met een stickercampagne op de brievenbussen in Runkst de inwoners attent maakte op mogelijke veiligheidsproblemen in hun huis.

John Claes werd 41 jaar. De redactie biedt zijn nabestaanden haar deelneming aan.Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.