Nieuws Limburg Hasseltse vliegmaatschappij start in Eindhoven

Hasseltse vliegmaatschappij start in Eindhoven

Hasseltse vliegmaatschappij start in Eindhoven

De Hasselte luchtvaartmaatschappij ASL (Air Service Limburg) heeft er een nieuw zusje bij. In Eindhoven heeft ASL bv immers zopas de vergunning voor commercieel luchtvervoer in ontvangst mogen nemen. Daarmee zetten de Nederlandse autoriteiten het licht op groen voor de take-off van het nieuwe bedrijf van Philippe Bodson. Dat ASL er nu al van de grond mag, is uitzonderlijk snel. Het gaat immers om een doorstart van het eind 2011 overgenomen Solid aiR, dat in Eindhoven failliet werd verklaard.

Het nieuwe luchtvaartbedrijf kan dan ook vanaf nu starten met de commerciële operaties, en zal hier een 6-tal toestellen voor inzetten vanuit de thuisbasis in Eindhoven en ook vanuit Niederrhein. De totale vloot van de Hasseltse ASL-groep telt inmiddels 24 toestellen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.