Nieuws Limburg Hego legt tong van overgenomen Mobile in de knoop

Hego legt tong van overgenomen Mobile in de knoop

Hego legt tong van overgenomen Mobile in de knoop

Hego: het uitspreken van de naam is een ware marteling voor elke West-Vlaming. Toch zal de staff van Mobile in Brugge, de oudste scootmobiel-winkel van België, er beter aan wennen, want de firma is overgenomen door het Limburgse bedrijf Hego onder leiding van Wim Weytjens.

Mobile was de eerste winkel in ons land die zich exclusief ging richten op scootmobiels. Een gevestigde waarde in de sector dus. Na het overlijden van zaakvoerder Yann werd de zaak overgenomen. Concreet worden de activiteiten van het Brugse bedrijf Mobile nu geïntegreerd in Hego Mobile. Zo hebben Wim Weytjens en co nu 4 vestigingen (Lanaken, Genk, Nijlen en Brugge) en groeien ze uit tot een speler op Vlaams niveau, die exclusieve merken aanbiedt zoals Mini Crosser, CTM en Rehasys.

“Deze overname laat ons toe verder te groeien in de niche van scootmobielen, rolstoelen, rollators, fietsen, trapliften, krukken en andere orthopedische hulpmiddelen”, zegt Wim Weytjens, die hiermee van start ging in 2016 na de overname van een firma in Zutendaal. “Het doel is om dit aanbod geografisch beschikbaar te maken in heel Vlaanderen. Het inlijven van Mobile is daar een belangrijke stap in. Op naar de volgende!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.