Nieuws Limburg Hego-Mobile start veroveringstocht in Vlaanderen

Hego-Mobile start veroveringstocht in Vlaanderen

Hego-Mobile start veroveringstocht in Vlaanderen

Hego-Mobile, actief in de klein– en groothandel van medische en orthopedische artikelen, prothesen en mindervalidenwagens, opent volgende maand een tweede vestiging in Nijlen. Het gaat dus snel vooruit voor ondernemer Wim Weytjens, die het bedrijf in 2016 overnam.

Hego-Mobile was tot de overname gevestigd in Zutendaal en werd daarna overgeheveld naar Rekem (Lanaken). Van daar uit start nu de uitbreiding naar de rest van Vlaanderen. “De ambitie en plannen om een tweede vestiging te openen waren er al even”, zegt Wim Weytjens. “Het was een uitdaging om een geschikt pand op een goede locatie te vinden. De keuze is uiteindelijk gevallen op Nijlen (Antwerpen), waar we net zoals in Rekem, een technische dienst zullen uitbouwen om onze klanten zo snel mogelijk te kunnen helpen. Blikvanger is uiteraard de toonzaal, die de grootste keuze in heel het land zal tentoonstellen.”

Het extra personeel dat de nieuwe vestiging zal bemannen, werd de afgelopen maanden in Limburg opgeleid. Ze moeten niet alleen de technische kennis hebben, maar bijvoorbeeld ook de klanten kunnen helpen bij de aanvraag voor tussenkomst door de zorgkas. “Het hele team start in april met veel enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging”, besluit Wim Weytjens.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.