Nieuws Limburg Heike neemt haven in handen

Heike neemt haven in handen

Heike neemt haven in handen

De raad van bestuur van Haven Genk, een joint venture tussen Group Machiels en Aperam, heeft Heike Ulburghs benoemd tot nieuwe General Manager.

Haven Genk is een tri-modale inland-terminal (weg, spoor en water) die een volledig logistiek dienstenpakket aanbiedt voor het transport van bulk, stukgoed en containers. Inoxproducent Aperam deelt de aandelen met Limburgs familiebedrijf Group Machiels. Machiels is één van de partijen die aan de overkant van Haven Genk, op de voormalige Ford-site, bezig is met grote projecten als Genk Green Logistics en Port of Limburg. Om die activiteiten in goede banen te leiden, werd Wesley Mazzei aangesteld. Hij zal naast de logistieke business unit, bij Machiels ook instaan voor het industrieel vastgoed.

De benoeming van Mazzei betekende dat Haven Genk op zoek moest naar een nieuwe General Manager. De keuze is gevallen op Heike Ulburghs, die vandaag commercieel manager van Haven Genk is. Zij wordt op 1 januari 2021 dus algemeen verantwoordelijke van de logistieke dienstverlener.

“We werken natuurlijk al enkele jaren succesvol samen met Heike en zijn ervan overtuigd dat zij met haar logistieke ervaring en track record de ideale persoon is om Haven Genk te leiden en verder te ontwikkelen”, aldus haar afscheidnemende voorganger, Wesley Mazzei.

De nieuwe directeur kijkt uit naar de promotie: “De ontwikkeling van zowel Haven Genk als Port of Limburg is van groot belang voor het economische weefsel van onze regio”, zegt ze. “Er zal nog meer worden ingezet op de strategisch uitstekende ligging van Genk als logistieke draaischijf. Haven Genk heeft alle troeven in handen!”

Reageer op dit bericht

Reacties

Youri A. 2020-12-01 15:37:44

Proficiat Heike!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.