Hellinx opent nieuwe vestiging in Genk

Hellinx Printing, het snel groeiende drukkerijbedrijf van Gert Hellinx, heeft na Bilzen en Hasselt, nu een derde vestiging geopend in Genk. Op de Hasseltweg, midden tussen de baanwinkels, zullen naast de schoenen en de keukens nu dus ook drukwerken kunnen besteld worden.

hellinx_GENK_Jordy_Gert"Ook hier kiezen we voor een concept waarbij we ons focussen op bepaalde segmenten, zoals affiches, flyers, folders, briefpapier of uitnodigingen," zegt Gert Hellinx. "In feite alles wat een onderneming, vereniging of familie regelmatig nodig heeft. We hanteren daarbij een lage drempel voor de klanten. We geven hen persoonlijke aandacht, en hebben een zitruimte met koffiehoek gecreëerd. Dat moet zorgen voor een thuisgevoel dat ongekend is in de drukkerijsector." De inrichting gebeurde trouwens volledig met tweedehandsspullen die de zaakvoerder zelf bijeensprokkelde op antiek- en brocantemarkten.

De leiding van de nieuwe vestiging in Genk wordt toevertrouwd aan Jordy Wijgaerts (links op de foto). Hellinx Printing wist de afgelopen 5 jaar de omzet te vervijfvoudigen.