Nieuws Limburg Hemelaers investeert 1,4 miljoen in nieuwbouw

Hemelaers investeert 1,4 miljoen in nieuwbouw

Hemelaers investeert 1,4 miljoen in nieuwbouw

In de industriezone Balendijk in Lommel heeft het glasverwerkend bedrijf Hemelaers Glas zopas een gloednieuw gebouw in gebruik genomen. Het ontwerp van D&A Architecten, ook uit Lommel, bevat uiteraard erg veel glas. Daarmee is het project ook een showroom voor potentiële klanten van Hemelaers.

“We hebben gekozen om het gebouw in het teken van de milieuvriendelijke eigenschappen te zetten,” zegt Dirk Godelaine van Hemelaers Glas. “We hebben kosten noch moeite werden gespaard om zo energiezuinig en milieubewust mogelijk te bouwen. De superisolerende beglazing, de zonnepanelen en de warmtepomp zijn daar maar enkele voorbeelden van.”

Het nieuwe gebouw heeft een investering gevergd van 1,4 miljoen euro. Daardoor beschikt het bedrijf met specialisatie in dubbel glas, vitrinebeglazing, glazen deuren en douchewanden nu over 2650m² atelier en magazijnruimte en 480m² kantoren. “Onze 30 personeelsleden voelen zich hier al helemaal thuis,” aldus nog Godelaine.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.