Nieuws Limburg Hendrickx speelt monopoly in Hasselt

Hendrickx speelt monopoly in Hasselt

Hendrickx speelt monopoly in Hasselt

apero vino wijnbarHet lijkt wel of Dirk Hendrickx aan een spelletje horeca-monopoly bezig is… Na De Goei Goesting en het naastgelegen L’Aperi Vino, gaat hij daarnaast nu ook de Blue Olive overnemen. Vanaf 1 april zet hij er een vernieuwend Italiaans restaurantconcept neer. Het is de bedoeling dat de 3 zaken met elkaar worden verbonden, zodat de gasten makkelijk kunnen doorschuiven.

Veel meer details wil hij er nog niet over kwijt. Tegen de collega’s van Het Laatste Nieuws heeft Hendrickx wel gezegd dat er in de voormalige Blue Olive plaats wordt gemaakt voor 120 gasten. Bovendien komt er een feestzaal waar zo’n 70 mensen in terecht kunnen. Een groot buitenterras moet de troef worden van het nieuwe concept. “Ik speel ook met het idee om er op woensdag- en zaterdagmiddag, toch wel dode momenten in de horeca, kinderfeestjes te laten plaatsvinden,” laat Dirk Hendrickx optekenen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.