Nieuws Limburg Hermos start bouw van nieuwe thuishaven

Hermos start bouw van nieuwe thuishaven

(Schets: Buro B)

Hermos start bouw van nieuwe thuishaven

Transportbedrijf Hermos is in Genk gestart met de bouw van een nieuwe uitvalsbasis. Ina Hermans en Patrick Lenaers investeren zo’n 3 miljoen euro in het complex, dat onder meer met een inpandige truckwash wordt uitgerust.

Het is 10 jaar geleden dat Ina en Patrick het bedrijf overnamen van de oprichters Jos en Frieda Hermans. Door een gestage groei werd de site in Diepenbeek intussen te klein. “Gezien de lokale verankering, de nabijheid van klanten en van onze 55 medewerkers, was Genk een logische keuze voor herlocatie”, aldus de zaakvoerders.

Hermos nam Buro B onder de arm om de kantoren en aanpalende werkplaats te ontwerpen. “Het gebouw zal voldoen aan alle hedendaagse technieken. De parking is voorzien op de groei, zodat alle voertuigen en ladingen veilig en afgesloten geparkeerd kunnen worden. De inpandige truckwash moet ervoor zorgen dat de wagens altijd onberispelijk schoon blijven.”

De werken zijn inmiddels gestart. “We kijken ernaar uit om vanuit één centraal punt aan de slag te gaan, en onze nieuwbouw als visitekaartje van ons bedrijf te kunnen uitspelen”, besluiten Ina Hermans en Patrick Lenaers.

Reageer op dit bericht

Reacties

Carina J. 2021-02-17 06:41:45

Proficiat Ina en Patrick , met het realiseren van je prachtige nieuwbouw. Veel succes !! Jacobs Carina - nv Colson CTB - HVAC bedrijf Bilzen.

Carina J. 2021-02-17 06:37:03

Proficiat Ina en Patrick, met je nieuwe uitbreiding en het realiseren van een prachtige nieuwbouw . Veel succes ! Carina Jacobs - nv Colson CTB - HVAC.

Gerelateerde berichten

Hasselt, Houthalen-Helchteren
Hasselt

Alexandra schopt het tot de finale

Een podiumplaats: die is al zeker in de pocket voor Alexandra Limage van Sprint Transport. De energieke ondernemer uit Hasselt,… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.