Nieuws Limburg Het is binnen voor Cr3do: Startup of the Year!

Het is binnen voor Cr3do: Startup of the Year!

Het is binnen voor Cr3do: Startup of the Year!

Jens Raskin en Kristof Philippaerts - Cr3doPlop, zei de champagnefles in de handen van Wouter Vandenneucker, Jens Raskin en Kristof Philippaerts… Donderdagavond werd hun bedrijf Cr3do in Brussel verkozen tot nationale Startup of the Year. Als titelvoerend winnaar van de starterswedstrijd 18-28 houdt het succes niet op voor het nagelnieuwe 3D-printingplatform.

De huidige focus van Cr3do ligt op het 3D-printen van maquettes van architecten. In plaats van vele uren met schaar en lijm aan de slag te gaan, werkt Cr3do aan een oplossing om met een druk op de knop de tekening om te zetten in een ‘real life’ exemplaar. Een project met wereldpotentieel, zo beseft ook elke jury van starterswedstrijden in ons land.

Voor co-founder Wouter Vandenneucker, die student is aan de PXL, is het trouwens al de tweede onderneming die hij nog tijdens zijn studies opstart. Het eerste heet Vierpuntnul, gespecialiseerd in webdesign en –ontwikkeling.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.