Heylands volgt Robinne op in Haspengouwse club

@hoc - Luc Heylands en Patricia Robinne

Luc Heylands, gedelegeerd bestuurder van Europower in Nieuwerkerken, heeft zopas de voorzittershamer van de Haspengouwse ondernemersclub @hoc in handen genomen. Het was Patricia Robinne van communicatiebureau Idéarte die bereidwillig afstand deed van het hoogste mandaat.

Onder voorzitterschap van Patricia Robinne verdubbelde het aantal leden in 4 jaar tijd tot 140. Meteen het sein voor de voorzitter om de fakkel door te geven. Tijdens de eerste activiteit van het jaar, een 'powerbreakfast' bij Intesa in Borgloon, werd de overdracht officieel bezegeld.

De nieuwe voorzitter pakt meteen uit met een stunt. "Als ondernemers weten wij als geen ander wat de meerwaarde is van een sterk netwerk," aldus Heylands. "Zeker voor startende ondernemers. En om hen een hart onder de riem te steken, mag iedere startende onderneming uit de Haspengouwse regio een jaar lang gratis lid worden van @hoc.”

Het is de ambitie van de nieuwe voorzitter om het ledenaantal in de komende 4 jaar te verhogen tot 200. De bestuursvergaderingen zullen afwisselend plaatsvinden in 1 van de 8 Haspengouwse gemeenten: Sint-Truiden, Alken, Nieuwerkerken, Gingelom, Wellen, Borgloon, Kortessem en Heers.

De club wordt ondersteund voor Voka Limburg, zowel op inhoudelijk als op logistiek vlak.