denck toiletbril

Hij is klaar: de wc-bril die uw geurtjes inslikt

Het Genkse bedrijf Denck Innovations heeft een nieuwe uitvinding gelanceerd. Na jaren van ontwikkeling en testing is de productie opgestart van Pure-D, een toiletbril met een ingebouwd systeem voor geurafzuiging. Daarmee zijn onaangename geurtjes na een toiletbezoek verleden tijd.

Denck Innovations is actief in productontwikkeling. Hun nieuwste creatie is een toiletbril met volledig geïntegreerde geurextractie. Het bedrijf van Patrick en Dennis Godderie richt zich met deze Pure-D in eerste instantie op organisaties en bedrijven die het comfort op hun toiletten willen verbeteren en bezoekers een geurloze toiletervaring willen bieden. "Hotels, restaurants, rusthuizen en andere openbare instellingen kunnen de toiletbril gemakkelijk op hun bestaande toiletten installeren", zegt Dennis. "Maar ook voor particulieren is de toiletbril nu beschikbaar. Na jaren van intensieve ontwikkeling is Pure-D een volwaardig eindproduct geworden. Hij past op nagenoeg alle toiletpotten en is heel makkelijk te installeren met een simpele schroevendraaier. We hebben er bovendien een oplaadbare batterij ingestopt, zodat er geen netstroom nodig is."

Dat zo'n innovatieve toiletbril nuttig is, blijkt uit een enquête. "Uit marktonderzoek blijkt dat 74 procent van de mensen zich stoort aan de geur die een voorganger achterlaat, en 66 procent geeft aan zich te schamen voor geuren die zij zelf achterlaten na een grote boodschap", weet Dennis Godderie. "Deze schaamte kan leiden tot het uitstellen van de stoelgang, wat een negatieve invloed heeft op de algemene darmgezondheid. Onze Pure-D pakt dus de oorzaak van deze schaamte en irritaties discreet en effectief aan."

Trouwens: als je zelf een product hebt dat in Limburg wordt gemaakt, kan je meedingen naar de allereerste Made in Limburg Award. Een prachtige erkenning! Inschrijven kan via deze link!