De Wissel wisselt van zaakvoerders
De gekende Brasserie De Wissel in Rekem (Lanaken) heeft nieuwe uitbaters. Zus en broer Laura (33) en Michaël (35) Timmermans,… Lees meer
Hilaire Spreuwers, voorzitter van Horeca Limburg en voormalig chef van toprestaurant BitterZoet, heeft een nieuwe job. Hij heeft zopas een contract getekend als Gastronomie Consulent Vlaanderen.
“Het is een baan die in het leven is geroepen bij de oprichting van de nieuwe entiteit Flanders Food Faculty,” legt Hilaire Spreuwers uit. “Met dit initiatief wil Vlaams minister Ben Weyts de Vlaamse gastronomie in het buitenland promoten. Het is enerzijds de bedoeling dat buitenlanders naar Vlaanderen komen om van onze topgastronomie te genieten en onder meer de sterrenchefs te leren kennen. Anderzijds willen we buitenlandse chefs warm maken voor onze Vlaamse keuken en streekproducten.”
De nieuwe uitdaging houdt in dat Horeca Limburg op zoek moet naar een andere voorzitter. Die zal tijdens een volgende raad van bestuur worden aangeduid. Hilaire Spreuwers kwam zowat 2 jaar geleden aan het roer van de Limburgse sectorfederatie, toen zijn voorganger Filip Vanheusden werd verkozen tot voorzitter van Horeca Vlaanderen.
De gekende Brasserie De Wissel in Rekem (Lanaken) heeft nieuwe uitbaters. Zus en broer Laura (33) en Michaël (35) Timmermans,… Lees meer
De gekende tv-kok Laurens Snykers van Leeuw in Hasselt neemt drastische maatregelen: klanten die minder dan 24 uur op voorhand… Lees meer
De Nederlandse horecagroep Van der Valk gaat aan de afrit van de E313 in Ham het grootste hotel van Limburg… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen