Nieuws Limburg Hilde Rutten ambassadrice vrouwelijk ondernemerschap

Hilde Rutten ambassadrice vrouwelijk ondernemerschap

Hilde Rutten ambassadrice vrouwelijk ondernemerschap

Hilde Rutten, CEO van BergHOFF Belgium, zal uit handen van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Mathilde het diploma ontvangen van Belgisch ambassadrice van het vrouwelijk ondernemerschap. Het toekennen van deze voortrekkersrol past in een Europees project, waarbij dames die in diverse landen een KMO leiden, als ‘best practices’ fungeren. Op die manier wil men andere vrouwen inspireren om hun privé- en professioneel leven beter op elkaar af te stemmen. Tevens willen de Europese Commissie en de federale minister van KMO’s en Zelfstandigen, Sabine Laruelle, hiermee het belang van netwerking bij vrouwelijke zakenmensen onderstrepen.

Hilde Rutten werd alvast gevraagd om tijdens het Europees colloquium over dit onderwerp een praktijkgetuigenis te geven. Ze combineert als zelfstandig ondernemer de dagelijkse leiding van BergHOFF met een druk gezinsleven.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.