Nieuws Limburg Hillewaere pakt positie aan kleine ring

Hillewaere pakt positie aan kleine ring

Hillewaere pakt positie aan kleine ring

Het immokantoor Hillewaere, tot voor kort gevestigd in Books The Office (Dusartplein), is zopas verhuisd naar een statig herenhuis enkele honderden meters verderop. “We zijn op 2 jaar tijd enorm gegroeid en kiezen met het oog op de ontginning van het potentieel op de Limburgse markt, voor een vaste stek in Hasselt”, zegt kantoorhouder Alexander Willems.

Hillewaere heeft een goede reden om te verhuizen: “De Limburgse vastgoedmarkt kent veel succes en daardoor zijn wij in Limburg op een dikke twee jaar tijd enorm gegroeid”, stelt Alexander Willems. “We tekenen een noemenswaardige prijsstijging op in de markt. Zo bedraagt de prijs voor een alleenstaande woning in Limburg gemiddeld 289.000 euro, een stijging van maar liefst 8,2 procent ten opzichte van 2020. Voor een appartement tel je gemiddeld 215.000 euro neer, wat neerkomt op een stijging van 13,2 procent.”

Hillewaere, dat zich vooral richt op luxe vastgoed, wil meesurfen op deze golf. “Een gloednieuw kantoor op een toplocatie in Hasselt moet ons nog meer slagkracht geven. Het art-nouveau pand heeft de nodige uitstraling, is ideaal gelegen aan de kleine ring en heeft meer dan voldoende ruimte om het potentieel van de Limburgse markt ten volle te benutten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.