Nieuws Limburg Hippe horecazaak op Truiense markt

Hippe horecazaak op Truiense markt

Hippe horecazaak op Truiense markt

Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe ‘citylounge’ Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar heeft corona ons tijd gegeven om het pand om te turnen tot een hip en nieuw hybride horecaconcept op twee levels”, aldus de zaakvoerder.

Thierry Jacobs is niet aan zijn proefstuk toe in de horeca. Eerder blies hij de het aanpalende Pacific nieuw leven in. “Een horecazaak moet qua sfeerbeleving meeleven met de dag, de momenten in de week en met de noden van onze bezoekers. Daarom noemen we deze ‘citylounge’ een hybrideconcept. Overdag een hippe lounge waar iedereen welkom is en ‘s avonds groeit het uit tot dé bruisende place to be. Saint Street brengt een nightlife experience zoals je die nog nooit eerder hebt ervaren!”, klinkt het veelbelovend.

De nieuwe zaak opereert op 2 niveau’s: een hybride citylounge op het gelijkvloers en een Game Floor met vergaderzaal op de verdieping. “In deze unieke ruimtes kan je komen poolen, kickeren, dartsen en tafeltennissen in een lounge sfeer”, aldus Thierry Jacbos. “Er staan ook bingo’s en een slotmachine.”

Nog opvallend: de zaak gaat werken met een digitaal inkom- en registratiesysteem. “Met onze ‘digital bracelet’ registreer je je met je ID. Zo heb je niet alleen een veilige toegang maar ook een vlot betaalmiddel. Via je smartphone kan je steeds budget opladen en heb je geen cash meer nodig”, besluit de uitbater.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.