Nieuws Limburg Hippe wijnbar sponsor van grootste wijnbeurs

Hippe wijnbar sponsor van grootste wijnbeurs

Hippe wijnbar sponsor van grootste wijnbeurs

L’Aperi Vino, de gekende horecazaak van Dirk Hendrickx in Hasselt, is officieel de nieuwe hoofdsponsor geworden van Winefair Limburg. Deze beurs, die tijdens het Allerheiligenweekend (op 30 en 31 oktober en 1 november) plaatsvindt in het CC Lanaken, is veruit het grootste wijnevent van de provincie.

frissen hendrikxWinefair zal op verschillende vlakken samenwerken met L’Aperi Vino. Zo ontvangen beursbezoekers een voucher voor een glas prosecco in de Hasseltse wijnbar en serveert De Goei Goesting (ook van Dirk Hendrickx) een speciaal Winefair-menu in de maand oktober.

“Dit partnership geeft ons de kans om nog meer te innoveren en de succesformule verder te verfijnen,” zegt organisator Stefan Frissen. “We maken ons sterk dat de bezoekers wederom verrast zullen zijn door onze creatieve aanpak en de uitgelezen selectie van topwijnen aan zachte prijzen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.