dinner on the lake dome deco

Homeboy kleedt drijvend vlot aan

Het loopt aardig storm voor Dinner on the lake, de formule waarbij een verfijnd menu wordt geserveerd in een drijvend restaurant. De gasten zijn niet alleen enthousiast over het eten en de prachtige omgeving van het Terhills-park, maar ook over de totale inrichting van het dobberende vlot, een creatie van Dôme Deco, ook uit Dilsen-Stokkem.

Het is op de plassen van het Terhills-park in Maasmechelen en Dilsen-Stokkem dat per shift 40 genodigden komen proeven van het concept Dinner on the lake. Het pop-up restaurant op 2 verdiepingen, vaart er nog tot eind september tussen de prachtige natuur. Een succes tot dusver, niet in het minst door het gesmaakte interieur.

'Urban jungle chique', zo beschrijft Jeremy Buyle, co-founder van Dinner on the Lake, de stijl waar het Limburgse interieurmerk Dôme Deco rond moest werken. "We zochten naar klasse en elegantie, met tegelijk een zeer warm gevoel en diverse speelse accenten." Britta Cerneels van Dôme Deco mocht met die beschrijving aan de slag. "Een uitdaging waar we van houden", vertelt ze. "Met een resultaat dat er mag zijn, al zeggen we het zelf."

Dinner on the lake is alvast van plan om ook op andere locaties met Dôme Deco in zee te gaan. "Een mooie referentie, en dat zo dicht bij huis", zegt Stefan Verheyen van het Dilsense interieurmerkt. "Nog maar eens een bewijs dat je in alle uithoeken van de wereld een unieke beleving kunt creëren door de juiste spullen bij elkaar te plaatsen."