Nieuws Limburg Horeca weert zich: massale overschakeling naar afhaalgerechten

Horeca weert zich: massale overschakeling naar afhaalgerechten

Horeca weert zich: massale overschakeling naar afhaalgerechten

Ze zijn niet te tellen: de horecazaken die door de verplichte sluiting overschakelen naar een afhaalservice. En dus moeten ze allemaal hun aanbod zo breed mogelijk kenbaar maken. De sociale media en de mailboxen worden dan ook overspoeld met menukaarten en tijdelijke acties. Intussen schieten er ook diverse platformen uit de grond die de restaurants met afhaalgerechten bundelen.

Zo richt Het Belang van Limburg een platform op waar professionele horeca-uitbaters die hun afhaalservice willen bekendmaken, zich kunnen registreren. De lijst komt vervolgens op de website van de krant, en biedt zo een groot overzicht van de deelnemende zaken in de provincie.

De meest plezante toepassing is allicht deze roulette die bepaalt waar je eten kunt gaan afhalen!

Ook Two4one (van Agora Culinair van Mario Vleugels) biedt horecazaken vanaf maandag de kans om aanbiedingen voor afhaalmaaltijden te bundelen op het bekende voordeelplatform.

Andere platformen zijn onder meer Eet Nu, het gekende Takeaway.com, Waar kan ik afhalen?, Help Restaurants, Tripadvisor, Steun de horeca, Je Suis Horeca, Rakedi, enzovoort.

Dus lockdown of niet: verhongeren zullen we niet doen!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Lummen, Maasmechelen
Lummen

ZDP neemt bedrijf van Tony Kuypers over

Zolderse Dakprojecten (ZDP), het bedrijf van zaakvoerder Kristoff Wienen, heeft in Maasmechelen sectorgenoot Tony Kuypers overgenomen. "Hiermee breiden we onze… Lees meer