Nieuws Limburg Houben en Max Pels blazen 80 kaarsjes uit

Houben en Max Pels blazen 80 kaarsjes uit

Houben en Max Pels blazen 80 kaarsjes uit

De firma Houben Bouw & Interieur uit Beringen en Max Pels Beton uit Alken werden beiden opgericht in 1932 en vieren dit jaar dus het 80-jarig bestaan. Om dat te vieren werden beide bedrijven in de bloemetjes gezet door gedeputeerde van Economie Marc Vandeput en Voka, dat de jaarlijkse diploma-uitreiking voor de jarige bedrijen organiseert.

Ewald en zijn dochter Véronique Houben staan vandaag aan het roer van het traditierijke bouwbedrijf, dat doorheen de loop der jaren van thuisbasis Houthalen-Helchteren naar Beringen verhuisde. Het waren Gerard en Julien Houben die in 1932 van start gingen als aannemingsbedrijf Gebroeders Houben.

Max Pels Beton behoort vandaag tot de grote Ierse bouwgroepering CRH, maar opereert nog steeds als een eigen entiteit. Er worden vooral betonproducten voor de waterbehandeling gemaakt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.