Nieuws Limburg Houthalense ICT-groep wint nationale prijs

Houthalense ICT-groep wint nationale prijs

Houthalense ICT-groep wint nationale prijs

AppSys ICT Group uit Houthalen-Helchteren heeft een mooie onderscheiding ontvangen als beste reseller van Dell. De zaakvoerders zijn fier en willen de groei van 75% verderzetten.

AppSys is de zaak van Kris Nijs en Werner Jans, die hun jarenlange ervaring in de ICT bundelden tot een nieuw bedrijf. Ze bieden een waaier van ICT-diensten aan, specifiek gericht op Limburgse KMO’s. Dat concept blijkt uitstekend te werken. Het afgelopen boekjaar werd een omzetstijging van 75 procent genoteerd. “Een gevolg van onze keuze voor persoonlijke service”, zegt Kris Nijs.

Het bedrijf krijgt nog wel meer waardering, ook van leveranciers. “Tijdens Meet IT, toch wel het grootste IT-event van de Belux, zijn we door Dell EMC uitgeroepen tot Reseller of the Year for Networking”, aldus Werner Jans. “Een hele mooie prijs voor een jong bedrijf uit Limburg. We zijn er dan ook heel fier op. Voor ons team is het een extra motivatie om op de ingeslagen weg verder te gaan.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Bilzen, Diepenbeek
Bilzen

Zizoo: dat is er opnieuw eentje bij

Zizoo, met 3 winkels actief in consumenten-IT, webdesign en IT-services voor bedrijven, maakt bekend dat het IT-bedrijf Delta Technics uit… Lees meer

Beringen
Beringen

Essec stuurt fixers op pad

Telecom- en IT-groep Essec heeft een nieuwe dienstverlening opgestart. Een team van specialisten zal worden ingezet om op dagbasis IT-infrastructuur… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.