Nieuws Limburg Hove St-Paul, Blue Olive, Transport Vandereycken,…

Hove St-Paul, Blue Olive, Transport Vandereycken,…

Hove St-Paul, Blue Olive, Transport Vandereycken,…

Blue Olive HasseltOmdat de naam van de vennootschap die achter een faillissement schuilgaat, vaak niet veel zegt, weten schuldeisers soms niet dat ze benadeelde partij zijn. Soms luidt de roepnaam van de zaak anders, of kennen mensen het bedrijf van de vroegere benaming. Zo meldden we de falingen van La Bodega in Lummen en Bungarra in Hasselt. Het gaat respectievelijk om de horecazaken Hove St-Paul (Rekhovenstraat in Lummen, en dus niet Hoeve St-Paul, de nv van wijlen Tony Robyns die in vereffening is) en Blue Olive in Hasselt (foto), aldus de curator. Blue Olive was al een tijdje dicht door een geschil tussen huurder en verhuurder van het pand (de brouwerij)

Nog een faling die zopas werd uitgesproken: het transportbedrijf Vandereycken in Sint-Truiden. Nochtans niet van de minsten. Vorig jaar stonden er nog 22 voltijdse equivalenten op de loonlijst. Het personeel werd afgelopen weekend door de zaakvoerder en de curator op de hoogte gebracht van het vonnis. Een 14-tal vrachtwagens van het bedrijf kwamen pas de afgelopen dagen terug van transportopdrachten in het buitenland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.