Nieuws Limburg How deep is the kloof? (als er al eentje is…)

How deep is the kloof? (als er al eentje is…)

How deep is the kloof? (als er al eentje is…)

Made in Limburg start met een nagelnieuwe reeks! Deze keer niet de dagelijkse, neergepende nieuwsberichten, maar wel een serie van panelgesprekken die werden opgenomen in de studio’s van TV Limburg. Iedere maand (op de laatste woensdag) zenden we één aflevering uit van een studiogesprek met enkele prominente gasten.

Daarbij is telkens een vertegenwoordiger van Voka Limburg, eentje van Hogeschool PXL én een expert uit de dagelijkse ondernemerspraktijk. Studio Made in Limburg, zoals dit beestje heet, trapt af met een uitzending over de kloof tussen de schoolbanken en de arbeidsmarkt. Zijn de kerels en juffers die een diploma op zak hebben klaar om in uw bedrijf aan de slag te gaan? Is er een probleem, en meer nog: wat kunnen we eraan doen? Bekijk hieronder alvast onze eerste aflevering!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.