Nieuws Limburg Hubo groeit van 8 naar 46 mensen in 2 jaar

Hubo groeit van 8 naar 46 mensen in 2 jaar

Hubo groeit van 8 naar 46 mensen in 2 jaar

De keten voor doe-het-zelfartikelen Hubo is in Limburg aan een steile opmars begonnen. Met nieuwe winkels in Sint-Truiden, Sint-Lambrechts-Herk en Bree wist DHZ, één van de franchisenemers van Hubo, de omzet nagenoeg te verdubbelen tot zowat 12 miljoen euro. “2010 was een consolidatiejaar, maar in 2009 hebben we 1,5 miljoen geïnvesteerd en in 2008 zelfs 6 miljoen,” zegt Tom Heeren, zaakvoerder van DHZ. “Op die manier hebben we ons steentje bijgedragen om van Hubo de snelst groeiende keten voor doe-het-zelf in België te maken.”

Het personeelsbestand is gelijkmatig gegroeid, van 8 mensen in 2008 tot 46 nu. De ambitie naar schaalvergroting blijft actueel. “De plannen bestaan om in Bree een nieuwe vestiging te bouwen, maar het is nog te vroeg om hier al details over vrij te geven…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.