Nieuws Limburg Hugo Keulers promoveert bij Lydian

Hugo Keulers promoveert bij Lydian

Hugo Keulers promoveert bij Lydian

De Limburgse advocaat Hugo Keulers is de nieuwe Managing Partner van het gekende advocatenkantoor Lydian. Hij neemt de functie op voor 3 jaar.

Het onafhankelijke advocatenkantoor Lydian heeft vestigingen in Hasselt, Antwerpen en Brussel. Recent won het kantoor nog de award voor Best Belgian Law Firm op de Trends Legal Awards. Het bedrijf heeft de gewoonte om elke 3 jaar een nieuwe Managing Partner te benoemen. Sinds 1 januari neemt Hugo Keulers de eer waar.

Keulers is sinds 2001 partner bij Lydian, en is er gespecialiseerd in verzekeringsrecht en geschillenbeslechting. “Ik erf van mijn voorganger Peter De Ryck een goed geoliede machine”, zegt hij. “Het is mijn ambitie om de komende drie jaar de sterke reputatie van Lydian verder uit te bouwen, zowel naar onze cliënten als medewerkers toe.”

Samen met de aanstelling van Keulers benoemt Lydian tevens Koen Poncelet als nieuwe COO.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.