Nieuws Limburg Ideale kerstcadeau: een exclusieve wijndegustatie!

Ideale kerstcadeau: een exclusieve wijndegustatie!

Ideale kerstcadeau: een exclusieve wijndegustatie!

Toni EtneoAls we een prachtig initiatief ten voordele van onze medemens in de kijker kunnen plaatsen, zullen we het niet laten… Toni Etneo van Selezione Vini Italiani organiseert een exclusieve wijndegustatie voor 20 personen, mét de aangepaste gerechten. Er komen ook 3 BV’s langs die iets van wijn kennen. Kortom: alle ingrediënten voor een topavond. De volledige opbrengst gaat bovendien naar het goede doel, meer bepaald naar Een Hart voor Limburg. Zoals u ongetwijfeld weet, wordt met dit fonds geld ingezameld voor projecten die ten goede komen aan kwetsbare kinderen die het allemaal net iets moeilijker hebben.

Wat moet je hiervoor doen? Gewoon het hoogste bod uitbrengen! Surf even naar deze link, en laat u maar eens goed gaan… Uw personeel, allerbeste klanten of flexibele leveranciers zullen er superblij mee zijn! Trouwens: er worden ook etentjes met BV’s geveild. Aan tafel met Kim Clijsters, Jelle Vossen of Eric Van Looy? Ideaal om ook uw schoonmoeder of buurman mee te verrassen!

Haast u naar deze site en biedt!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.