Nieuws Limburg iLumen wint Vlaamse prijs voor propere bedrijven

iLumen wint Vlaamse prijs voor propere bedrijven

iLumen wint Vlaamse prijs voor propere bedrijven

iLumen uit Tessenderlo heeft zondagavond de Flanders Cleantech Internationalisation Award gewonnen. Het is een competitie waarin de FCA en FIT op zoek gaan naar Vlaamse cleantech-KMO’s, die een grote impact genereren op duurzame ontwikkeling in het buitenland.

pid_box-ilumeniLumen haalde het van 105 andere kandidaten, en dit met de inzending van hun PID-box. Het is een toestel waarmee het rendement van zonnepanelen kan opgekrikt worden. iLumen verdeelt het toestel al in 36 landen. Zaakvoerder Ismaël Ben-Al-Lal mocht al meerdere prijzen voor de succesvolle export van de PID-box in ontvangst nemen. Daar komt nu met de Flanders Cleantech Internationalisation Award nog een exemplaar voor de trofeeënkast bij.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Ardooie, Beringen
Ardooie

Gutami opent tweede vestiging

Gutami Solar, de groothandel in zonnepanelen en andere toepassingen voor slimme energie, heeft in Ardooie een tweede vestiging geopend. "Met… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.