Nieuws Limburg Immo Top Invest bouwt nieuw hoofdkantoor

Immo Top Invest bouwt nieuw hoofdkantoor

Immo Top Invest bouwt nieuw hoofdkantoor

Dertien jaar geleden ging Daan Mullens met zijn immokantoor van start in een rijhuis in Runkst. “Er was plaats voor welgeteld 3 mensen”, lacht hij. Dit najaar verhuist zijn Immo Top Invest naar een gloednieuw, statig hoofdkantoor aan de Hasseltse Guffenslaan. Een investering van 7 miljoen euro.

“We hebben een hele weg afgelegd”, bevestigt Daan Mullens. “Van ons eerste kantoor in Runst zijn we door de groei noodgedwongen moeten verhuizen naar onze huidige vestiging aan het Guldensporenplein. Daar kunnen 10 tot 15 mensen werken, maar we zijn intussen met 30… Daarom zitten onze diensten nu verspreid over diverse kantoren, wat niet ideaal is.”

Vandaar dat Immo Top Invest momenteel in volle aanloop is naar een nieuw hoofdkantoor. “Aan de Guffenslaan gaan we alle mensen centraliseren”, aldus de zaakvoerder. “We nemen uiteraard ook wat marge om bijkomende collega’s alle comfort te bieden. Dat is nodig, want vooral de projectontwikkeling groeit als kool. Vandaag realiseren we 99% van onze omzet in nieuwbouwprojecten, terwijl we nog altijd vooral gekend zijn als makelaarskantoor.”

Het nieuwe pand dat Immo Top Invest laat bouwen, is zeker niet alledaags. “Ik hou van de grote herenhuizen in grootsteden als Londen of Parijs, waar je niet aan kunt zien dat er kantoren in gehuisvest zijn. Dat idee wou ik hier in Hasselt uitwerken. Het resultaat zal een voorgevel zijn in een rustieke, tijdloze stijl. Ook het interieur zal een rustieke, huiselijke gezelligheid uitstralen. De bedoeling is dat iedereen hier zich thuis zal voelen.”

Het project vergt een investering van 7 miljoen euro. Het bevat naast 1.000 m2 aan kantoren, nog 8 luxe-appartementen van telkens 200 m2. De parkeergarage biedt plaats aan 55 voertuigen. De verhuizing van Immo Top Invest is voorzien voor september of oktober. “Laat ons hopen dat we bij de opening een grote netwerkreceptie kunnen geven”, besluit Daan Mullens.

Reageer op dit bericht

Reacties

Inno L. 2021-02-18 06:20:21

Proficiat met het mooie projekt en héél veel succes met de realisatie !

Patrick M. 2021-02-15 07:15:30

Geachte heer Mullens, Beste Daan,Ondanks het aanvankelijk ontbreken van appreciatie en geloof van sectorgenoten maar door Uw grenzeloze ambitie en doorzettingsvermogen , heb je het maar goed voor elkaar gekregen."Chapeau & een verdiende proficiat "Patrick Minnaert Immo Minnaert & C° bv

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.