Nieuws Limburg Impermo en Fruitsnacks kennen concurrentie

Impermo en Fruitsnacks kennen concurrentie

Impermo en Fruitsnacks kennen concurrentie

Nadat tegelhandel Impermo uit Sint-Truiden en Fruitsnacks uit Nieuwerkerken zijn uitgeroepen tot respectievelijk Limburgse KMO Laureaat en Beloftevolle KMO, gaan ze nu voor de Vlaamse awards.

De familie Stultjens van Impermo wil de vloer aanvegen met Lambo Laboratoria uit Antwerpen, Bekina uit Oost-Vlaanderen, Fruit Vanhellemont uit Vlaams-Brabant en Belberry Preserves uit West-Vlaanderen.

Karel Paesmans van Fruitsnacks wil moes maken van B-token uit Antwerpen, Chili Publish uit Oost-Vlaanderen, Nearly New Office Facilities uit Vlaams-Brabant en Meet Het uit West-Vlaanderen.

Op 21 november wordt bekendgemaakt of de Limburgse laureaten de tegenstand kunnen verslaan. Daarbij vragen ze uw steun. Een deel van de punten wordt immers toegekend door stemmen te vergaren op de website www.kmolaureaat.be. Nog tot en met zondagavond kan u daar de Limburgse deelnemers een duwtje in de rug geven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.