Nieuws Limburg In 6 maanden van 0 naar 21 mensen

In 6 maanden van 0 naar 21 mensen

In 6 maanden van 0 naar 21 mensen

CaptainWork, het piepjonge marketingbureau voor personeelsrekrutering, groeit als kool. Oprichters Dieter Van Esch, Stijn Bonroy en Geert Brouwers tellen momenteel al 21 koppen in hun kantoor. Het Hasseltse bedrijf vergroot bovendien het actieterrein van Limburg naar Antwerpen en Vlaams-Brabant, en gaat op zoek naar een COO om de dagelijkse operaties in goede banen te leiden.

De start-up van Dieter en de ex-Sterck-boys brengt een mix tussen employer branding en vacaturemarketing. Met gerichte campagnes via alle multimediakanalen wordt een instroom van kwalitatieve sollicitanten beoogd. Een expertise waar veel behoefte aan is in tijden van de ‘war for talent’. Drie maanden na de start telde CaptainWork 14 mensen, na zes maanden zijn er dat al 21. De meest recente aanwinst is Elke Vanbrusselt, die Head of Digital wordt.

Intussen vergroot CaptainWork het actieterrein. Na de start in Limburg worden nu sollicitanten gesprokkeld uit Antwerpen en weldra ook uit Vlaams-Brabant. “In 2022 willen we in heel Vlaanderen actief zijn”, aldus het drietal. Dat impliceert een verdere groei van het eigen team. “Slimme recruiters, copywriters, videospecialisten, sociale media-experten,… stelselmatig halen we nieuw talent aan boord. Zij zullen worden aangestuurd door de volgende versterking die we zoeken: een COO of Captain Operations, zo je wilt. Dit profiel moet ons toelaten om onze resultaten nog beter tot bij onze klanten krijgen en de klantbeleving te optimaliseren”, besluiten Dieter, Geert en Stijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Genk
Genk

Nico stapt in Annelies & Co

Annelies Bakos en Nico De Baerdemaeker bundelen voortaan de krachten in het 'human engagementbedrijf' Annelies & Co. Sinds kort hebben… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.