Oprichters Toster Software. VLNR Jasper Olaerts – Jos Claesen – Breght Evens

In Genk maken ze tv-show van videocall

Toster Software is de naam van een nieuwe onderneming die een toepassing heeft gemaakt om digitale meetings, webinars en online trainingen op te vrolijken tot een geanimeerde show. De drie oprichters, Jos Claesen, Breght Evens en Jasper Olaerts, zijn alvast overtuigd dat deze software een ‘must have’ wordt voor alle online communicatie.

"In de talrijke digitale meetings die er vandaag zijn, kijken we voortdurend naar elkaars slides of gezicht terwijl we de lichaamstaal en dynamiek van de spreker missen", aldus het trio. "Toster Software brengt hier verandering in met de creatie van een betaalbare, one-man tv-studio voor dagelijks gebruik. Je kan er je Zoom- of Teams-meeting mee professionaliseren, maar ook online events doen vanuit een gepersonaliseerde én geanimeerde omgeving. Onze software combineert het werk van misschien wel 10 specialisten die je anders nodig hebt om een digitale meeting een professionele uitstraling en enige schwung te geven."

Toster mag alvast rekenen op heel wat belangstelling, zowel van audiovisuele bedrijven als van eindklanten die hun virtuele vergaderingen willen opvrolijken. "Er lopen momenteel zelfs diverse internationale contacten ter voorbereiding van de internationale groei", besluit het ambitieuze trio.