christa-jouck-officenter

Infraligne gaat na verkoop (eindelijk) Europa veroveren

christa-jouck-officenter

Onderneemster Christa Jouck (foto links) heeft zopas de masterlicentie van het afslankconcept Infraligne verkocht. De overnemer is Mariet Segers, die sinds 2010 ook al de Belgische licentie van Infraligne in haar bezit had. Het is nu de bedoeling om het concept van de afslankstudio's naar het buitenland te exporteren.

Infraligne maakt gebruik van verwarmde cabines, waarin door spierversterkende oefeningen te doen, de conditie verbetert. Een team van specialisten geeft advies op maat en stelt een opbouwend programma samen. Met veel succes, gezien de uitbreiding van het aantal studio's in heel België en Nederland.

 

 

 

"Sinds ik houder ben van de masterlicentie (2003), waren er heel regelmatig aanvragen uit het buitenland om ook daar het Infraligne-concept uit
te rollen,"
vertelt Christa Jouck. "Dat is er echter nooit van gekomen, onder meer door tijdsgebrek. Het opstarten van de Officenters (waar recent nog een vestiging in Vilvoorde is bijgekomen) en de ambitieuze groeiplannen van dit bedrijf, waren een rem voor de buitenlandse expansie van Infraligne. Door nu de licentie over te dragen aan Mariet Segers (foto onder), waarin ik het volste vertrouwen heb,kan er nu wel worden voldaan aan de vraag vanuit andere Europese landen.

1497521_10201126631917474_585060822_n