Nieuws Limburg Ingenieursbureau Notermans betrekt nieuwbouw

Ingenieursbureau Notermans betrekt nieuwbouw

Ingenieursbureau Notermans betrekt nieuwbouw

Marc Notermans. (foto: DMotion)

Het ingenieurs- en expertisebureau Notermans uit Hoepertingen heeft zopas zijn intrek genomen in een gloednieuw gebouw. Het 10-koppen tellende team van Marc Notermans (foto) verhuisde omwille van plaatsgebrek naar een transparant, driehoekig gebouw. Op amper 6 maanden was het hele project achter de rug. “Het ijltempo waarin het gebouw tot stand is gekomen, is beslist iets om trots op te zijn,” aldus de zaakvoerder, die zijn medewerkers tot voor kort diende onder te brengen op zijn privéadres. “Een uitdaging die enkel kon slagen dankzij een uitstekende samenwerking met architect Bart Thijs van architectenbureau Strakker en de aannemers, zoals de firma Reynders uit Herderen.” Als bouwcoördinator voor derden, kende Marc Notermans natuurlijk wel het klappen van de zweep om zelf een strak werkschema op te leggen aan de aannmemers op zijn werf.

Bureau Notermans voert daarnaast onder meer expertises uit voor verzekeringsmaatschappijen en rechtbanken. Er worden controles gedaan op rioleringen en afkoppelingen. Tot slot is het kantoor ook bevoegd als landmeter.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.