Nieuws Limburg Innoveren? Luister eens naar deze topsprekers!

Innoveren? Luister eens naar deze topsprekers!

Innoveren? Luister eens naar deze topsprekers!

made in kempen liveOndernemers die innovatie onbelangrijk vinden, zijn niet goed bezig… Stilstaan is immers achteruitgaan. Waar vele bedrijven hun vernieuwing puren uit het buikgevoel van de ondernemer, kan het nooit kwaad om zich op dat vlak te laten inspireren. Net over de Limburgse grens, hebben onze collega’s van Made in Kempen daarom een attractief programma op poten gezet. Made in Kempen Live is een topevenement dat op donderdag 19 november in Turnhout georganiseerd wordt, en volledig in het teken van innovatie staat. Vier topsprekers (van ETAP, Soudal, Innovatiecentrum en Janssen Pharmaceutica) komen er hun ervaringen toelichten en vertellen hoe u vernieuwing in uw organisatie kunt toepassen.

Voor de grappige noot zorgt komiek Steven Gabriëls. Voorts is er champagne en streekbier à volonté, een degustatie van Royal Belgian Caviar, een verzorgd walking dinner en een netwerk van nu al meer dan 300 ondernemers die zich hebben ingeschreven en staan te popelen om met u een babbeltje te slaan! Het straffe bedrijf TowerEye (Tomorrowland,…) zorgt voor een persoonlijke wifi-code voor iedere deelnemer.

De boodschap? Als de gesmeerde bliksem één van de laatste tickets reserveren voor Made in Kempen Live!

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.