anneleen marc warsco

Inspirerende unit helpt bedrijven om te groeien

Warsco Units uit Genk heeft een modulaire accommodatie gemaakt waarin ondernemers hun inspiratie en creativiteit de vrije loop kunnen laten. De 'denktank' zal voor het eerst te zien en te gebruiken zijn op het congrestival Forty Two

"Vorig jaar waren wij aanwezig op Forty Two en zagen we dat het goed was", vertelt CEO Anneleen Van Bosch. "Het concept van een congrestival, waarbij ondernemers worden aangemoedigd om even een pauze te nemen in het drukke bestaan, en te reflecteren op hun persoonlijke en bedrijfsmatige evolutie, werkt uitstekend. Wij hebben ervan genoten en wilden daarom heel graag deel uitmaken van het vervolg."

Bij Warsco Units werd lang nagedacht over een manier om in de volgende editie van Forty Two de beleving voor de deelnemers nog te vergroten. "We merken zelf dat in de groei en de verandering die ons bedrijf doormaakt, een specifieke plek om te denken en te groeien noodzakelijk is", aldus nog Anneleen Van Bosch. "Een inspirerende omgeving is een voorwaarde en katalysator voor verandering. Daarmee zijn we aan de slag gegaan, en hebben we een soort 'denktank' ontworpen die we op het festivalterrein van Forty Two zullen plaatsen. Ondernemers en andere deelnemers kunnen er hun ideeën de vrije loop laten en diep nadenken over de toekomst van hun bedrijf. Wordt dit concept een succes, dan denken we eraan om onze 'pauze/denk/groei-unit' beschikbaar te maken voor ondernemingen die op de locatie waar zij dat willen, hun mensen willen laten groeien."