Nieuws Limburg Intellifin is klaar met huiswerk

Intellifin is klaar met huiswerk

Intellifin is klaar met huiswerk

Intellifin, de joint-venture tussen het Hasseltse beleggingshuis Excelco (van de familie Hermans) en bedrijfsdienstenkantoor Van Havermaet-Groenweghe, is klaar met het huiswerk. Hun ondernemingsradar, een intelligente softwaretoepassing om bedrijven snel en gemakkelijk te screenen en met mekaar te vergelijken, is na een lange voorbereiding, nu ‘up-and-running’.

intellifinHet product van Intellifin laat bedrijfsleiders en accountants toen om een goed beeld te krijgen van de onderneming die ze willen screenen. Daarvoor wordt een beroep gedaan op de gegevens van 400.000 vennootschappen bij de Nationale Bank. “Het rapport wordt opgemaakt op basis van de zes jongste jaarrekeningen,” zegt Jan Hermans van Intellifin. “Daaruit wordt een vlot leesbare en begrijpelijke analyse gepuurd.”

De ondernemingsradar is het eerste product van Intellifin. De joint-venture werd eerder dit jaar opgericht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.