Nieuws Limburg Interieurzaak Rooms Hasselt gaat dicht

Interieurzaak Rooms Hasselt gaat dicht

Interieurzaak Rooms Hasselt gaat dicht

Rooms, de interieurwinkel die in de zomer van 2015 in Hasselt de deuren opende, zal verdwijnen. Of toch niet helemaal, want het assortiment wordt overgebracht naar het moederbedrijf Marres in Lanaken, waar het lifestyle-concept een tweede leven krijgt.

Rooms bestaat al 5 jaar in Hasselt, waarvan 3 jaar met een eigen winkel. Het is een concept van meubelwinkel Marres in Lanaken, die er designobjecten voor het interieur in onderbracht.

Nu wordt het geweer van schouder veranderd. De zaak in Hasselt gaat dicht en het assortiment verhuist naar Lanaken. De designobjecten en exclusieve accessoires zullen nog uitgebreider dan nu aan bod komen bij Marres Interieur. “Wij zijn verheugd om daarnaast ook enkele nieuwe collecties te introduceren”, aldus zaakvoerder Peter Marres.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.