Nieuws Limburg Inverdo overgenomen door Nederlanders

Inverdo overgenomen door Nederlanders

Inverdo overgenomen door Nederlanders

Inverdo uit Heers, groothandel in verpakkingsmaterialen en producent van houten verpakkingen (zoals pallets), is overgenomen door Morpak Groep uit Weert (NL).

Inverdo is van oorsprong een producent van houten verpakkingen voor transportdoeleinden, en verpakker van kapitaalgoederen. Sinds 2007 is de onderneming van medezaakvoerder David Rossillion ook actief als groothandel in verpakkingsmaterialen, en werden er naast de thuisbasis in Heers en Sittard, ook verkoopkantoren opgericht in Waregem, Antwerpen, Utrecht en Eindhoven. In 2014 werd in het Nederlandse Swalmen het bedrijf Nepak overgenomen, waardoor de groep nog meer voet aan de grond kreeg bij onze noorderburen.

Een strategische zet die niet onopgemerkt is gebleven aangezien Inverdo nu zelf in andere handen is gekomen. De industriële verpakkingsspecialist Morpak Groep uit Weert heeft Inverdo ingelijfd. Ook 2 andere ondernemingen werden nog door de nieuwe eigenaars aan de groep toegevoegd, waardoor nu een geheel ontstaat met 100 medewerkers.

“Deze acquisities passen bij onze internationale groeistrategie”, benadrukt Dimitri Romeijnders, directeur-eigenaar van moedermaatschappij Morpak. Ook in het komende jaar mogen de Inverdo-medewerkers nieuwe collega’s verwachten. “In de industriële verpakkingsindustrie is schaalvergroting een belangrijke factor. Morpak Groep zet nu de stap naar topspeler die we begin 2022 onder één groepsnaam gaan presenteren op de markt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Grote overname voor Genkse Foresco

De bedrijvengroep Foresco, gespecialiseerd in palletten en andere verpakkingsmaterialen, heeft de producent van golfkarton Corpack overgenomen. Daarmee krijgen Jan Ponnet… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.