leadz

Investeerders zetten schouders onder Humanz

Konrad Holding, de investeringsmaatschappij van ondernemers Patrick Syen en Patrick Kerkhofs (Probis, Curon, en vele andere bedrijven) brengen de netwerkplatformen Leadz en Humanz onder één en dezelfde koepel. "Het is vooral de bedoeling om synergie te creëren op vlak van structuur, communicatie, backoffice en omkadering, zodat iedereen binnen het 7-koppige team op volle sterkte kan uitgespeeld worden om de kerntaken maximaal in te vullen", zeggen Mathias Boeckx, Debbie Stas en Gunther Vandenberghe.

Humanz werd opgericht door Mathias Boeckx om voornamelijk grotere bedrijven (+ 50 werknemers) in heel Vlaanderen, gericht met elkaar in contact te brengen. Via events, maar ook individuele bemiddeling, worden ondernemingen die iets voor elkaar kunnen betekenen, gekoppeld. Boeckx staat daarbij persoonlijk in voor business development en lobbywerk.

Daarnaast heeft Humanz meer dan een half jaar geleden, met de steun van Konrad Holding (Kerkhofs en Syen), het failliet verklaarde platform Qontact overgenomen. De volledige transformatie tot de nieuwe formule Leadz, houdt in dat Limburgse KMO's (vanaf 10 werknemers) met elkaar worden verbonden om op een gerichte manier hun zakelijk netwerk uit te breiden. Een succesvolle operatie. "Maar: deze herstart tot Leadz heeft van mij persoonlijk veel tijd en energie gekost op vlak van klantenwerving en lobbying", beseft Mathias Boeckx. "Omdat de kwalitatieve dienstverlening uiterst belangrijk is bij beide organisaties, zal nu ik mijn focus opnieuw volledig verschuiven naar Humanz. Dat wordt mogelijk door de bundeling van de aanwezige kennis en knowhow. Nu Konrad Holding ook in Humanz een participatie neemt, kunnen de operationele zakenpartners Debbie Stas en Gunther Vandenberghe voor beide organisaties op hun volle sterkte worden uitgespeeld. Het laat toe dat zowel Humanz als Leadz, elk met hun eigen DNA en doelgroepen, verder kunnen professionaliseren op vlak van structuur en communicatie, terwijl de leden de volle aandacht krijgen die ze verdienen om hun doelstellingen te verwezenlijken."

Na het bouwverlof moet de nieuwe structuur, met een uitbreiding van het team, volledig operationeel zijn. Er zullen ook enkele nieuwigheden worden geïntroduceerd, zoals de start van spraakmakende events voor de Humanz-leden in Oost- en West-Vlaanderen. "We zijn helemaal klaar om zowel met Humanz als Leadz te gaan knallen", besluiten Mathias Boeckx, Gunther Vandenberghe en Debbie Stas.