Nieuws Limburg Investeringen beginnen te renderen bij Fashion Point

Investeringen beginnen te renderen bij Fashion Point

Investeringen beginnen te renderen bij Fashion Point

Tijdens de solden halen de kledingwinkels met plezier rode cijfers boven als -40 of -50%. Bij Fashion Point in Maasmechelen stonden de procentuele mintekens sinds 2005 echter voor het nettoresultaat. Sinds afgelopen boekjaar is het tij echter gekeerd, en wist de kledingzaak terug met winst aan te knopen, en wel van 102.000 euro. Dit ondanks een verdere daling van de omzet, die strandde op iets meer dan 10 miljoen. De investeringen van de afgelopen jaren tonen nu dus hun rendement.

Gedelegeerd bestuurder Luc Kumpen, die zijn zaak in 2003 terugkocht van JBC, verklaart in het jaarverslag de ommekeer door besparingen op de kosten, zowel voor diensten, goederen als personeel. Er werden bij Fashion Point in 2009 minder nieuwe investeringen doorgevoerd dan in de kapitaalintensieve voorgaande jaren, waardoor het bedrag van de jaarlijkse afschrijvingen daalde. Het bedrijf wil op de ingeslagen weg verdergaan, en stelt ook voor het boekjaar 2010 een positief resultaat voorop.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.