IPG

IPG zoekt 75 agenten voor Corda Campus

Callcenter IPG in Hasselt is dringend aan uitbreiding toe. Voor de vestiging op de Corda Campus worden maar liefst 75 nieuwe medewerkers gezocht. Het gaat zowel om mensen die de klantendienst bemannen, als televerkopers als contactonderzoekers om coronabesmettingen in te dijken.

IPG (IP Globalnet) is het callcenter van West-Vlaams topondernemer Christian Dumolin (Koramic Group). Het bedrijf heeft vestigingen in onder meer Gent, Antwerpen, Diegem, Luik en Leuven. Ook in het buitenland (Amsterdam en Rabat) zijn er medewerkers actief. Het is echter voor de originele vestiging in Hasselt dat nu een hele batterij nieuwkomers wordt gezocht. Dat is vooral het gevolg van de telefonische contact-tracing die is opgezet om coronabesmettingen op te sporen en in te dijken. IPG heeft de aanbesteding hiervoor binnengehaald, in een consortium met onder meer Callexell van Karin Van De Velde.

Het zijn echter niet alleen contacttracers die bij IPG aan de slag mogen gaan. Het callcenter zoekt ook nieuwkomers die de klantendienst van hun klanten (zoals energie- of telefoonmaatschappijen) gaan bevolken. Daarnaast worden ook profielen voor outbound-marketing aangetrokken.

En het moet snel gaan."Callcentermedewerkers zijn zeer gegeerd in deze uitdagende tijden", zegt Marjolein Geens van Forum Jobs, dat de opdracht heeft gekregen om de 75 mensen te zoeken. "De agents kunnen onmiddellijk aan het werk op de mooie locatie in Hasselt. Daarnaast heeft IPG de stap naar de gedigitaliseerde werkplaats probleemloos gezet, waardoor iedereen ook veilig van thuis uit kan werken."