Nieuws Limburg IT-groep Cadac (Hasselt) verovert de wereld

IT-groep Cadac (Hasselt) verovert de wereld

IT-groep Cadac (Hasselt) verovert de wereld

Cadac, een leverancier van software waarmee ingenieurs en architecten eenvoudig machines, gebouwen en andere constructies kunnen ontwerpen, is bezig aan een forse globale expansie. De van origine Nederlands-Limburgse onderneming (hoofdkantoor in Heerlen), heeft sinds 1994 een belangrijke vestiging in Hasselt en opende de afgelopen maanden nieuwe kantoren in Houston, Kopenhagen, Stockholm en Londen. Het succes vertaalt zich ook cijfermatig: Cadac zag de omzet in 2010 met 20% toenemen tot 27,5 miljoen euro. Dit is niet alleen te wijten aan de extra verkoop van producten onder licentie, zoals van Autodesk of Microsoft, maar ook de ontwikkeling van eigen software. Er kwamen ook een 20-tal nieuwe medewerkers bij, tot ongeveer 225 in totaal.

Jan Baggen, de CEO van Cadac, ging in 1986 als 20-jarige knaap van start met de verkoop van softwarelicenties en bouwde eigenhandig op 25 jaar zijn imperium uit.
Een uitgebreider interview met Jan Baggen kunt u via deze link lezen bij onze collega’s van www.wijlimburg.nl.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.