Nieuws Limburg IT-huis wil verdubbelen na buitenlandse deal

IT-huis wil verdubbelen na buitenlandse deal

IT-huis wil verdubbelen na buitenlandse deal

Het Limburgse IT-huis JArchitects is in zee gegaan met een grote internationale partner. “Op deze manier krijgen we business-ondersteuning en toegang tot een ruim netwerk van internationale klanten”, zegt stichter Axel Segers. “Ons doel is de omzet te verdubbelen in 3 jaar tijd.”

JArchitects werd 15 jaar geleden opgericht en telt zo’n 38 medewerkers. Vanuit Beringen worden software, apps en toepassingen voor artificiële intelligentie ontwikkeld. Door de sterke groei werd onlangs nog een nominatie als Trends Gazelle in de wacht gesleept. Het bedrijf van Axel Segers maakt sinds kort deel uit van Alan Alman Associates (AAA), een internationale groep die vooral actief is in Zwitserland, Frankrijk, Luxemburg, België en Singapore.

“Ze zijn een business accelerator en bieden ondersteuning op vlak van marketing, juridische zaken, hr en trainingen”, legt de CEO uit. “De kracht van het ecosysteem is dat ze de 22 bedrijven in de groep laten samenwerken en zo groei realiseren. Een godsgeschenk voor ons, aangezien we nu toegang krijgen tot meer dan 500 klanten uit de groep en de mogelijkheden voor internationale expansie zich openen. Het moet ons in staat stellen om in de komende 3 jaar de omzet te verdubbelen.”

Het gaat niet om een pure overname. “Ik blijf zelf ook nog aandeelhouder en zaakvoerder van JArchitects”, besluit Segers. ”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.