Nieuws Limburg Italiaans familiebedrijf opent nieuwbouw in Genk

Italiaans familiebedrijf opent nieuwbouw in Genk

Italiaans familiebedrijf opent nieuwbouw in Genk

RBM, een Italiaanse producent en verdeler van toebehoren voor verwarming en sanitair, zoals kranen, leidingen en koppelingen, heeft zopas een nieuw bedrijfsgebouw in gebruik genomen. In de nieuwbouw kunnen in de eerste fase een 20-tal mensen aan de slag.

De nieuwe uitvalsbasis is onderdeel van een groeistrategie die de internationale speler heeft uitgetekend voor de Benelux, zo bevestigt de Director en co-founder van RBM Benelux, Maurizio D’Astolfo. Hij ziet de verhuizing als een grote stap vooruit: “Met de kwaliteitsvolle uitstraling van ons HQ in het Italiaanse Brescia in het achterhoofd, kozen we ook in Genk (waar ook de vorige vestiging lag) voor Italiaans solide design. Daarvoor gingen we een samenwerking aan met een gerenommeerd architectenbureau en aannemer. Voor het welzijn van ons personeel creëerden we ruime kantoren met een optimale klimaatinstallatie en heel wat comfort. Uiteraard dachten we ook aan onze klanten: zo voorzagen we een grote showroom waar we presentaties en opleidingen verzorgen.”

Daarmee is RBM Benelux klaar voor een volgende sprong. “Afgelopen jaar – onder de uitdagende omstandigheden van de pandemie – stevende ons groeipercentage af op 45%”, zegt salesmanager Peter Van Den Bosch. “Onze nieuwe vestiging is dan ook een mooie bekroning op de geleverde inspanningen van ons team. Ons doel? De voeten op de grond houden en hard blijven werken.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Roland S. 2022-05-31 16:12:49

Dag Maurizio, Proficiat met deze mooie realisatie. Gaat vast en zeker een succes worden. Groet, Roland Smeets At-Com/Orange

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.