itzu Tongeren 3 eigenaars

ItzU opent in Tongeren: 50 mensen in 2 jaar

Dienstengroep ItzU-Ucare heeft op het industrieterrein Tongeren Oost een nieuwe vestiging geopend. Er zal een waaier van diensten worden aangeboden, van uitzendarbeid over schoonmaakdiensten en loopbaanbegeleiding tot werving en selectie. Er starten 10 medewerkers, "maar dat moeten er over 2 jaar 50 worden", aldus de ambitieuze CEO, Louis Kemps.

Burgemeester Patrick Dewael en schepen van Economie Guy Schiepers kregen de eer om het gebouw officieel in te zegenen. Ze mochten veel lof van de bedrijfsleiding in ontvangst nemen. "We investeren hier omdat het lokale bestuur positieve beslissingen neemt om extra tewerkstelling te creëren", aldus Louis Kemps. "Al deze nieuwe jobs moeten kwalitatief worden ingevuld, vandaar dat wij hier als dienstverlener op de juiste plaats zijn. We willen bovendien onze collega-bedrijven ondersteunen in het mensgericht en waarderend ondernemen. Dat zijn kernwaarden van onze groep die we verder willen uitdragen."

ItzU-Ucare kondigt tegelijk de start aan van Smart Netwerk Tongeren. "Dit is een initiatief van ons, in samenwerking met Voka", aldus Kemps. "Het doel is om Tongerse stadsdiensten en Tongerse bedrijven samen te brengen, zodat die gecentraliseerd en gestructureerd kunnen investeren in opleidingen en in de instroom van nieuwe medewerkers."